باشگاه سودوکو پلتفرم بوی
بازی جدول سودوکو
سودوکو یک بازی پازلی برای تقویت مغز و آی کیو انسان است.این بازی یکی از مورد علاقه ترین بازی های فکری دنیاست و از سال ۱۹۷۹ تا به امروز در بسیاری از نشریات ، مجلات ، کتاب های درسی ، روزنامه ، وب سایت و دیگر موسسه های تقویت هوش و آی کیو استفاده می شود .برای حل کردن سودوکو ابتدا باید قوانین و اصول آن را یاد بگیرید.سودکو تقریبا آسان است و هرکسی با یکبار یادگیری می تواند انواع آن را حل کند. این بازی برای اولین بار در سال 1979 توسط هوارد گارنس معمار آمریکایی اختراع شد. پس از آن به شدت در جهان مورد استقبال گرفت و در نهایت در سال 1986 توسط یک شرکت نیکولی در ژاپن به به اسم سودوکو منتشر شد. کلمه سودوکو مخفف عبارت Su-ji wa dokushin ni kagiru است که به معنی “اعداد باید تنها باشند”.
باشگاه سودوکو پلتی
ما در باشگاه سودوکو هرآنچه که نیاز است از یک سودوکو کار مبتدی به یک حرفه ای تبدیل شوید را در اختیارتان قرار داده ایم. در این باشگاه شما می توانید یکی از برنامه های روزانه را دنبال کرده و حل سودوکو را جز برنامه های روزانه خود قرار دهید.
تازه کار هستید ؟ اینجا را کلیک کنید.
بازی در حالت موبایل
اگر جز کاربران موبایل هستید پیشنهاد می شود سودوکو را در حالت تمام صفحه بازی کنید.برای اینکار فقط کافیست بر روی دکمه زیر کلیک کنید.
بازی در حالت موبایلاین سودوکو دارای حالت راهنما می باشد. در صورتی که نیازی به راهنما ندارید از سودوکو حرفه ای استفاده کنید.
راهنما بازی : اعداد 1 تا 9 را به گونه ای در تمام خانه ها قرار دهید که هر عدد تنها در یک سطر و ستون تکرار شده باشد.به عبارتی مثلا عدد 1 در همان سطر و ستونی که قرار دارد باید تنها عدد 1 باشد و در صورت وجود داشتن عدد 1 دیگر باید مکان آن را تغییر دهید. آنقدر اعداد را جا به جا کنید تا پازل حل شود.
جدول برنامه روزانه باشگاه سودوکو
شنبه
تعداد دفعات بازی : 2 بار
زمان تعیین شده : در یک ساعت
تایم استراحت : ✔️
درجه سختی : حالت آسان
برنامه فردا یکشنبه : دو بار تمرین در درجه آسان
دوشنبه
تعداد دفعات بازی: 4 بار
زمان تعیین شده : در 50 دقیقه
تایم استراحت: ✔️
درجه سختی : حالت آسان و متوسط
برنامه فردا سه شنبه : دوبار تمرین در درجه متوسط
چهارشنبه
تعداد دفعات بازی: 5 بار
زمان تعیین شده : در 40 دقیقه
تایم استراحت: ✔️
درجه سختی : حالت متوسط
برنامه فردا پنجشنبه : سه بار تمرین در درجه متوسط
جمعه
تعداد دفعات بازی: 6 بار
زمان تعیین شده : در 35 دقیقه
تایم استراحت : ➖
درجه سختی : حالت سخت
برنامه فردا شنبه : تمرین ندارد . استراحت کنید
لیست موسیقی های برگزیده
موسیقی برای تمرکز بیشتر
آهنگ به درک و تمرکز بیشتر پازل سودکو کمک می کند
موسیقی به شما کمک می کند تا با با ارامش خاطر و تمرکز بیشتری بازی کنید.موسیقی و ریاضی هر دو بر تقویت هرچه بهتر حافظه تاثیرگذارند.به همین خاطر اگر در کنار حل سودوکو موسیقی هم گوش دهید این کار با ضرب آهنگی که در موسیقی وجود دارد باعث تحریک محرکات شنوای و فعالیت دو برابر مغز می شود.ریاضی و موسیقی هر دو دارای نظم و ساختار هستند و از آنجایی که این دو مورد تقریبا جدا نشدنی است ، با هر بار بلندی و کوتاهی صدا به همان میزان به تقویت و درک بهتر معمای پازل سودکو کمک می کند.
اگر برنامه ساعتی باشگاه را انتخاب کرده اید پیشنهاد می شود حتما سودکو را با یکی از لیست موسیقی پنل کناری امتحان کنید.
سطح حرفه ای سودوکو
در این نوع سودوکو نیازی به استفاده از صفحه کلید واقعی نیست و تنها با کلیک بر روی هر خانه می توانید عدد صحیح را جایگذاری کنید.جدول مقابل دارای راهنما نیست و در صورتی که اعداد جایگذاری شده در مکان درست خود باشند رنگ آن تغییر نخواهد کرد. تنها در صورتی این جدول به شما کمک خواهد کرد که یکی از سطر و ستون ها دارای عدد تکراری باشند.
این جدول فقط حالت سخت دارد
در جدول مقابل شما نمی تواند درجه سختی را تعیین کنید و به طور پیش فرض با هربار بازی جدید سودوکو در سخت ترین حالت ممکن اجرا می شود. در حالت سخت تعداد خانه های پر شده کمتر خواهند بود.
ایجاد بازی جدید
برای ایجاد بازی جدید بر روی فهرست سمت چپ جدول کلیک کرده و گزینه New Game را انتخاب کنید.
کورنومتر برای محاسبه زمان
توسط ابزار کورنومتر آنلاین میتوانید زمان بازی و سرعت العمل خود را بهتر بسنجید.
چگونه جدول سودوکو را حل کنیم؟
بازی سودوکو خیلی پیچیده نیست و با وجود 81 خانه پر از عدد هم باز در یک نگاه ساده به نظر می رسد. شما برای حل کردن جدول باید 9 خانه 9 تایی را پر کنید که در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. اعداد را به طوری در این خانه ها جایگذاری کنید که هر عدد تنها در یک سطر و ستون قرار گرفته باشد. اعدادی که در خانه ها قرار می گیرند شامل اعداد 1 تا 9 هستند. این جدولی که در باشگاه سودوکو پلتی بازی می کنید سبک سودوکو ( 9×9 ) است.بازیکن عزیز شما میتوانید پازل سودوکو کلاسیک را برای اندروید از بخش لندینگ اَپ پلتفرم بوی دریافت کنید.
بیشتر درباره بازی سودوکو
آموزش جدول سودوکو
سودوکو یک پازل پر از عدد است که در آن اعداد گمشده را باید در یک شبکه 9 در 9 مربع پر کنید که به 3 جعبه 3 در 3 تقسیم می شوند به طوری که هر سطر ، هر ستون و هر جعبه شامل اعداد 1 تا 9 است.
راهنمایی بیشتر برای حل جدول سودوکو
قانون اول جدول سودوکو : در هر سطر جدول اعداد ۱ الی ۹ بدون تکرار قرار گیرد.
قانون دوم جدول سودوکو : در هر ستون جدول اعداد ۱ الی ۹ بدون تکرار قرار گیرد.
قانون سوم جدول سودوکو : در هر ناحیه ۳x۳ جدول اعداد ۱ الی ۹ بدون تکرار قرار گیرد.
نکات طلائی
پازل سودوکو از یک شبکه 9×9 تشکیل شده است که به 9 جعبه مربع 3×3 تقسیم شده است.
- این پازل حاوی چندین عدد بین 1 تا 9 است که در برخی از جعبه ها نصب شده است.
- هدف این است که تمام کادرهای خالی را با اعداد از 1 تا 9 پر کنید.
- هر سطر، ستون و کادر مربع 3×3 فقط یک بار می تواند هر عدد از 1 تا 9 را داشته باشد.
- برای پر کردن صحیح اعداد از دست رفته باید از کسر و منطق استفاده کنید.
- سودوکو یک بازی حدس زدن نیست. فقط در صورتی اعداد را در کادرها بنویسید که از درستی آنها مطمئن هستید.
- به کار کردن با پازل، یک جعبه در یک زمان، ادامه دهید تا زمانی که هیچ جعبه خالی باقی نماند.
- در نهایت، پازل را دوباره مرور کنید تا مطمئن شوید که همه اعداد به درستی قرار گرفته اند.
- از بازی سودوکو لذت ببرید!
10 واقعیت درباره جدول سودوکو
- برای ساخت یک جدول سودوکو نیازی نیست که متخصص آن باشید. هرکسی که استدلال منطقی و قوانین ابتدایی بازی را داشته باشد می تواند ظرف چند دقیقه یک معمای جدید سودوکو بسازد.
- جدول سودوکو در هر 9 خانه حداقل باید یک الی دو سرنخ داشته باشد. در غیر اینصورت حل آن غیر منطقی به نظر می رسد.
- رکورد جهانی گینس برای “سریعترین زمان برای تکمیل سودوکو کمتر از 1 دقیقه و نیم است.
- سودوکو یک بازی منطقی است و هیچ مهارت ریاضی و زبانی را در بر نمی گیرد.
- در واقع ، سودوکو یک بازی ژاپنی نیست. این بازی توسط یک فرد آمریکایی به نام هوارد گارنس آن را به عنوان Number Place در سال 1979 ایجاد کرد اما در سال 1989 پیش از آنکه ناشر ژاپنی نیکولی از آن استفاده کند درگذشت.
- هنگامی که سودوکو در سال 2005 به محبوبیت جهانی رسید تخمین زده می شود که این بزرگترین پدیده از مکعب روبیک در دهه 1980 است.
- از مارس 2006 هر ساله یک مسابقات جهانی سودوکو برگزار می شود. اولین مسابقات جهانی سودوکو در لوکا ایتالیا برگزار شد.
- طبق برخی مطالعات ، انجام بازی های سودوکو می تواند فوایدی مانند تقویت حافظه ، افزایش آی کیو ، افزایش تمرکز ، جلوگیری یا کاهش افسردگی و حتی جلوگیری از زوال عقل و بیماری آلزایمر را داشته باشد.
- سودوکو برای هر کس و هر سن و سالی مفید است و به رشد توانایی های ذهنی به شدت کمک می کند و همچنین آنها را در شرایط خوبی نگه می دارد.
- سودوکو به شدت اعتیاد آور تلقی می شود ، اما هیچ عارضه جانبی مضر وجود ندارد پس تا می توانید در این باشگاه به فعالیت خود ادامه دهید.
فواید بازی سودوکو
بازی سودوکو یک معمای منطقی است که در آن بازیکنان باید اعداد 1 تا 9 را در یک جدول 9 در 9 قرار دهند به طوری که هر ردیف، ستون و مربع 3 در 3 حاوی اعداد 1 تا 9 باشد. سودوکو یک بازی جذاب و چالش برانگیز است که میتواند مزایای زیادی برای سلامت مغز داشته باشد.
برخی از فواید بازی سودوکو عبارتند از:
- بهبود حافظه: بازی سودوکو میتواند به بهبود حافظه کوتاه مدت و بلند مدت کمک کند. این بازی به بازیکنان کمک میکند تا اطلاعات را به خاطر بسپارند و از آن استفاده کنند.
- افزایش تمرکز: بازی سودوکو به بازیکنان کمک میکند تا روی یک کار تمرکز کنند و حواس پرتیها را کنار بگذارند. این بازی میتواند برای افراد مبتلا به ADHD یا سایر اختلالات توجه مفید باشد.
- تقویت مهارتهای حل مسئله: بازی سودوکو به بازیکنان کمک میکند تا مهارتهای حل مسئله خود را بهبود بخشند. این بازی به بازیکنان کمک میکند تا راهحلهای منطقی برای مشکلات پیدا کنند.
- کاهش استرس: بازی سودوکو میتواند یک فعالیت آرامش بخش باشد. این بازی میتواند به بازیکنان کمک کند تا استرس و اضطراب خود را کاهش دهند.
علاوه بر این، بازی سودوکو میتواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و سایر بیماریهای زوال عقل کمک کند. تحقیقات نشان داده است که افراد مسن که به طور منظم سودوکو بازی میکنند، کمتر در معرض ابتلا به این بیماریها هستند.
شرکت در مسابقات جهانی سودوکو (WSC)
تاریخچه برندگان مسابقات سودوکو
مسابقات جهانی سودوکو هر سال توسط یکی از اعضای فدراسیون جهانی سودوکو و دیگر پازل ها برگزار می شود.تیم های ملی توسط وابستگان محلی فدراسیون جهانی پازل تعیین می شوند. این مسابقه معمولاً شامل 100 پازل سودوکو است که توسط همه رقبا در چندین دوره زمانی مختلف حل شده است.
از بین 13 قهرمانی که تاکنون برگزار شده است کوتا مورینیشی از ژاپن (2014 ، 2015 ، 2017 و 2018) با چهار عنوان انفرادی موفق ترین پیروزی نسبت به توماس اسنایدر از ایالات متحده (2007 ، 2008 و 2011) ، یان مروزوفسکی از لهستان بوده است. (2009 ، 2010 و 2012) که هر کدام سه پیروزی کسب کرده اند.
از سال 2007 نیز یک رقابت تیمی برگزار شده است. ژاپن با کسب عنوان قهرمانی در سال های 2007 ، 2012 ، 2014 ، 2015 و 2018 موفق ترین تیم است. جمهوری چک (2008 ، 2016) ، آلمان (2010 و 2011) و چین (2013 ، 2017) دو بار این عنوان را کسب کرده اند. اسلواکی (2009) نیز عنوانی را از آن خود کرد.
از سال 2011 به بعد این رویداد در کنار مسابقات جهانی پازل برگزار شده است.
آخرین رکورد جهانی حل سودوکو
در مسابقات قهرمانی جهان سودوکو در تاریخ 4 نوامبر 2018 یک استاد سودوکو از چین وانگ شیائو در مسابقات جهانی سودوکو و پازل که در شهر پراگ برگزار شده بود شبکه سودوکو 9×9 را در 54.44 ثانیه حل کرد.
رکورد قبلی جهانی در سال 2006 توسط توماس اسنایدر کارشناس سودوکو آمریکایی ثبت شده بود . در 20 مه 2006 توماس توانست یک پازل سودوکو را 1 دقیقه و 23.93 ثانیه حل کند.