مراحل طراحی سایت کدنویسی شده

سایت کدنویسی شده همان سایت اختصاصی است . وقتی می گوییم سایت احتصاصی یعنی سایت مذکور به طور کامل صفر تا صد توسط یک یا چند برنامه نویس کدنویسی و طراحی شده است .  اما چرا باید کسی به سایت اختصاصی نیاز داشته باشد ؟ دلیل این امر بستگی به نیاز مشتری دارد . مثلا شخصی یک ایده ای دارد که نمی شود با سایت های آماده یا پیش طراحی شده آن ایده را اجرا کرد . به همین جهت تیم کدنویسی ما سایتی مطابق نظر و ایده مشتری طراحی می کنند تا نیاز وی را برطرف سازد.

به طور مثال سایتی مثل دیوار که برای درج آگهی به کار می رود یک سایت اختصاصی کدنویسی شده است و تماما سایت با کاربر در تعامل است . این تعامل که به آن رابط کاربری کاربردی هم گفته می شود فقط متخص اینگونه وب سایت هاست . حال اگر شما نیاز دارید یک سایتی پر از مقاله و مطالب جذاب داشته باشید خب دیگر نیازی به سایت های اختصاصی ندارید و با یک سایت وردپرسی هم می توانید به خواسته هان یا حتی بهتر از آن هم برسید .

این نکته را در نظر داشته باشید که همیشه سایت اختصاصی کدنویسی شده بهتر از سایت های آماده نیست . گاهی وقت ها افراد فکر می کنند که اگر سایتشان اختصاصی باشد برگه برنده در دستشان است یا به غلط کلماتشان سئوی بهتری می گیرد . در صورتی که این تصورات همه اشتباه است . شما باید ببینید که دقیقا به چه چیزی نیاز دارید سپس بر اساس نیازتان انتخاب کنید که سایت نهاییتان از کدام نوع باشد.

طراحی سایت پیش آماده با سیستم مدیریت محتوا

سایت های پیش آماده یعنی سایت هایی که پنل مدیریتشان آماده است و فقط نیاز به بارگذاری محتوای متنی ، تصویری و ویدیویی دارند . نمونه ی قشنگی که برای سایت های پیش آماده می توان مثال زد سایت های مجله خبری هستند . اینگونه سایت ها نیازی به تعامل کاربردی با کاربر ندارند و تنها یک صفحه برای نمایش محتوا نیاز دارند . البته که ابزارها و پلاگین های مختلفی روی اینگونه سایت ها نصب می شود اما در کل همه چیز از قبل آماده و محیاست و تنها کاری که مدیر سایت باید انجام بدهد تولید محتواست.

سایت های وردپرسی عالی هستند !

واقعیتش را بخواهید سایت های وردپرسی اکثر نیاز های ما را پاسخ می دهند مگر اینکه یک ایده بزرگ یا به اصطلاح خودمانی تر ایده خفن داشته باشید که با وردپرس قابل انجام نباشد . اما به طور کلی از فروشگاه های اینترنتی پیشرفته تا سایت های ثبت و درج اطلاعات ، مجلات خبری و حتی سایت های دانلود و ارائه نرم افزار همه و همه با یک وردپرس راحت قابل طراحی اند . البته هر طراحی سایتی زحمت خودش را دارد اما نتایج همیشه عالی اند . پس اگر موضوع سایت خود را انتخاب کرده اید بعد نیست که الان تصمیم بگیرید که یک سایت اختصاصی نیاز دارید یا یک سایت وردپرسی ؟

البته شایان ذکر است وردپرس یک CMS است و نمونه های سیستم مدیریت محتوای دیگری هم نظیر جوملا یا دروپال ، ویرچوال مارت ، تایپو3 و غیره نیز هستند . اما خب بدون شک وردپرس بهترین سیستم مدیریت محتوای دنیاست و تقریبا 60 درصد سایت های داخل ایران وردپرسی هستند . ما به همین علت وردپرس را سیستم مدیریت محتوای اصلی معرفی کرده ایم و قطعا اگر طراحی سایتتان را بر عهده ما بگذارید ما پیشنهاد اولمان به شما وردپرس است مگر اینکه خودتان بخواهید با cms دیگری سایتتان راه اندازی شود که انتخابش با خودنان است.

قالب آماده باید باشد یا قالب اختصاصی ؟

ما به طور کلی برای تمام کسانی که سفارش طراحی سایت دارند از قالب های آماده بهینه شده استفاده می کنیم . اما مهمترین نکته ای که شاید برای برخی مهم باشد را ابتدا زودتر می خواهیم توضیح دهیم :

از قالب آماده کرک شده استفاده نمی کنیم !

این قالب ها به اصطلاح به آنها قالب های نال Null شده می گویند که دارای کد های تغییر یافته و توابع شخصی سازی شده هستند که اگر دانش کدنویسی نداشته باشید نمی توانید آن را اصلاح کنید . یا اگر هم قصد اصلاح آن را داشته باشید زمان زیادی را از شما می گیرید و در نهایت احتمالا بیخیال آن شوید. به همین جهت ما خودتان از این نوع قالب های کرک شده نه استفاده می کنیم و نه پیشنهاد می کنیم . بهترین کار خرید قالب اورجینال است که دارای کد لایسنس و پشتیبانی باشد تا در صورت نیاز پشتیبان قادر به رفع کلیه مشکلات آن باشد .بدترین نکته قالب های نال شده عدم به روز رسانی آنهاست . وقتی از قالب کرک شده استفاده شود دیگر به روز رسانی در کار نیست چرا که برای غیرفعال سازی قفل قالب به احتمال 100 درصد آدرس های برقراری ارتباط با سرور اصلی ارائه دهنده را مسدود کرده اند .

اولویت هایی که ما در مراحل طراحی سایت در نظر داریم را بهتر بشناسید

مذاکره با تیم طراحی سایت پلتفرم بوی
مراحلی که با مذاکره کارفرما و تیم طراحی سایت پلتفرم بوی انجام می شود

✔️ اول خوب گوش می کنیم

بر خلاف تمام طراحان سایت در دنیا که در ابتدای صحبت هایشان از تخصص های فنی و قابلیت های خوبی که برای سایتتان در نظر دارند .. ما سعی می کنیم که خوب گوش کنیم . مطمئنا شما با یک طرح یک ایده یک بینش به سراغ ما آمده اید و ما می خواهیم بدانیم قبل از شروع هر چیزی به چه فکر می کنید.

سپس در پایان صحبت هایتان با در نظر گرفتن همه ی آنها به شما خواهیم گفت که چه کارهایی می توانیم برای شما انجام دهیم . ممکن است مقصدتان کلا تغییر کند و اصلا نیازی به سایت نداشته باشید . پس ما فقط طراح نیستیم ما ایده های شما را هم کامل تر می کنیم تا ببینیم اگر مقصد دو طرفه ی ما با شما طراحی شدن یک سایت جدید است کار را شروع کنیم .

✔️دوم تصمیم می گیریم

استراتژی تیم طراحی سایت ما روی کسب درآمد نیست . پس خیلی راحت ممکن است بعد از شنیدن صحبت های شما به این نتیجه برسیم که سایت برای شما مناسب نیست . البته این گفته برای زمانی است که نظر و مشورت ما را بخواهید چون در غیر این صورت هر نوع سایتی که بخواهید ما بی چون و چرا برایتان طراحی خواهیم کرد.

اما چون طراحی سایت شروع یک کسب و کار جدید است مهم می دانیم که برای شما پایه این کسب و کار را محکم بنا کنیم تا سال های سال برایتان باقی بماند . این تصمیم به شما و ما کمک می کند که ببینیم مقصد ها یکی است یا خیر اگر یکی بود کار با شدت و شوق بیشتری جلو خواهد رفت.

در هر صورت اگر همکاری شکل نگرفت ما خیلی هم خوشحال خواهیم شد که راهنمایتان بوده باشیم .

✔️سوم طرح اولیه سایت را می دهیم

پس از تمام شدن صحبت ها ما یک طرح کامل و جامع از سایتی که قرار است برایتان طراحی کنیم به شما می دهیم .در این طرح سیستم مدیریت محتوا ، رنگ بندی ها ، طرح های ui و ux و کارهایی که قرار است در طول مدت طراحی برای سایت شما انجام شود را شامل می شود. در انتها پس از امضای توافق بین دو طرف نصف مبلغ کار از کارفرما دریافت شده و پروژه شروع می شود . نگران طرح های اولیه نباشید ما تا حد امکان نمونه ی نهایی سایت را نشانتان می دهیم تا دقیقا چیزی باشد که می خواهید و اگر جایی از آن نیازمند تغییر باشد حتما تا رسیدن به خواسته نهاییتان آن را مجدا تغییر می دهیم .

طراحی سایت های واکنش گرا

سایت های رسپانسیو یا به اصطلاح فارسی واکنش گرا سایت هایی هستند که بر روی دستگاه های مختلف به هنگام نمایش تغییر ظاهر می دهند.این تغییر برای تمام قسمت های سایت اتفاق نمی افتد بلکه واکنش گرا بودن تاثیری برروی قسمت هایی از صفحات سایت شما هستند که با جا به جا کردن چینش بخش ها ، سایز فونت و مکان آبجکت ها سعی می کنند که خود را با ابعاد صفحه نمایش کاربر تطبیق دهند . سایت ها واکنش گرا یک تکنولوژی جدید است و در گذشته چون بیشتر کاربران وب با کامپیوترهای شخصی گشت و گذار می کردند این امر خیلی حائز اهمیت نبود اما با بیشتر شدن تلفن های همراه طراحان تصمیم گرفتند که نمایش وب سایت را بر روی صفحه نمایش های تلفن همراه بهینه کنند به این ترتیب سایت شما بر روی موبایل ، تبلت و دکستاپ به شکل های مختلفی نمایش داده می شود تا کاربر ارتباط بیشتر و دسترسی رابط کاربری آسان تری را با سایت شما داشته باشد .

سوالی که بسیاری از ما می پرسند این است که آیا واکنش گرا بودن یا همان رسپانسیو بودن سایت یک آپشنی است که در هنگام سفارش باید انتخاب کنند ؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که خیر . تمام سایت های امروزی باید واکنش گرا باشند چرا که اولویت با تلفن همراه است و دیگر کامپیوترهای شخصی تنها وسایل برقراری ارتباط با دنیای آنلاین نیستند . تیم طراحی وب سایت پلتفرم بوی تمام سایت ها به اجبار واکنش گرا طراحی می کند و نیازی به مطرح کردن آن توسط کارفرما نیست .

رابط کاربری موبایل فرندلی

گوگل از سایت 2015 متوجه افزایش بسیار زیاد کاربران موبایل شد . در ابتدا این مقدار خیلی کمتر بود چرا که بیشترین درصد کاربران وب را دکستاپی ها تشکیل می دادند . اما با ظهور تلفن های همراه اسمارت و جدید این درصد تغییر کرد و اکنون کاملا برعکس است . گوگل در قدم بعدی الگوریتم mobilegeddon را برای تست موبایل فرندلی بودن سایت های ایندکس شده در دیتابیس خود انجام داد .

رابط موبایل فرندلی بودن یعنی سایت شما در دسکتاپ یک جور و در موبایل یک جور دیگر نمایش داده می شود . پس اگر سئوی سایتتان هم مهم است در رابطه با موبایل فرندلی بودن آن هم مطمئن شوید . ابزارهای بسیار زیادی برای تست این موضوع وجود دارند که می توانید بعدا این موضوع را بررسی کنید اما راحت ترین کار این است که یکبار سایت خود را در موبایل و یکبار دیگر در کامپیوتر اجرا کنید و ببینید آیا تغییر ظاهر می دهد یا خیر .

شما در شروع باید این دو کار را مدنظر داشته باشید . ابتدا برای موفقیت در وب الزامات را انجام دهید و دوم به سراغ اختیارات بروید . این دو مورد را حتما در چک لیست کارهایی که باید بعدا برای سایتتان بکنید را قرار دهید . در ادامه می خواهیم این دو مورد را بیشتر توضیح دهیم .

الزامات و اختیارات مراحل طراحی سایت

همین الان که شما مشغول خواندن محتوای این صفحه هستید خیلی ها در دنیای وب مشغول انجام کار هستند و فقط شما تنها نیستید.

شما در حالی در این عرصه پا می گذارید که شاید میلیاردها انسان در آن انلاین باشند : بنابراین لازم است که طبق قوانین و استانداردهایی جلو بروید . البته وب ازاد است و شما می توانید قوانین را نقض کنید و هر جور که مایلید سایتتان را طراحی کنید اما استانداردهایی هستند که همه طبق این استاندارد سایت هایشان را طراحی کرده اند به همین جهت هر مدلی نمی شود کار را پیش برد و باید ببنید که در این راه رقیب های شما چه کارهایی را انجام داده اند.

برای داشتن یک سایت خوب و ایده ال باید تمام استانداردهای حوزه وب را رعایت کرده و پیرو قوانین آنها باشید.

الزامات چیست ؟

چه ما و چه شما در ابتدای کار طراحی سایت بررسی خواهیم کرد که سایت های هم موضوع و مرتبط با شما چه کارهایی را کرده اند . به طور مثال اگر سایت N و سایت M صفحه ای برای مقالات آموزشی طراحی کرده اند ، شما هم موظف هستید (الزام) آن صفحات را در سایت خود داشته باشید در غیر این صورت یک پله از رقیب خود عقب تر هستید .

اختیارات چیست ؟

اختیارات برعکس الزامات است . وقتی کارهایی که دیگران برای سایت هایشان کرده اند را شما هم انجام دادید نوبت به کارهای اختیاری است . به طور مثال اگر سایت N و سایت M که دو رقیب جدی شما هستند هیچ کدام گالری در سایت خود قرار نداده اند شما برای اولین بار اینکار را بکنید تا یک امتیاز بیشتر از آنها داشته باشید.

مراحل طراحی سایت در تهران

اگر ساکن شهر تهران هستید ما با سرعت بیشتری کار طراحی سایت را جلو خواهیم برد چرا که اعضای تیم طراحی پلتفرم وب دیزاینر همگی ساکن تهران هستند و شما می توانید با مراجعه حضوری ضمن نشست کاری و افتخار آشنایی در جلسه اول تمام سوالات خود را بپرسید و در صورت نیاز از طرف تیم طراحی پلتفرم بوی تمام قواعد شروع همکاری ، شیوه طراحی و چگونگی بستن قرارداد و تحویل کار به طور کامل پرزنت و ارائه داده می شود.

ارتباط با کارشناسان پلتفرم بوی

راه های ارتباط با ما

شما می توانید از طریق روش های زیر با کارشناسان بخش طراحی وب سایت پلتفرم بوی ارتباط بگیرید .

ما کجا هستیم ؟

در حال حاضر وب سایت پلتفرم در مکان خاصی جهت مراجعه حضوری استقرار ندارد .

ساعات پاسخگویی

کارشناسان ما همه روزه از ساعت 10 صبح الی 8 شب آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند .

به ما ایمیل بزنید

شما می توانید با آدرس ایمیل زیر در هر زمانی با ما مکاتبه کنید.

info@platformboy.com

با ما تماس بگیرید

شما می توانید برای ارتباط تلفنی با شماره زیر تماس بگیرید.

xxxxxxxxxxxxxx

سوالی دارید بپرسید ؟

    به مهمترین سوالات شما پیش از درخواست طراحی سایت پاسخ داده ایم :

    سوالات متداول طراحی سایت

    طراحی سایت و زمان تحویل آن چند روزه است ؟

    پاسخ این سوال بستگی به نوع سایت درخواستی شما دارد. معمولا سایت های اختصاصی یا کدنویسی شده 1 الی 2 ماهه ، سایت های فروشگاهی یک هفته الی 10 روزه ، سایت های آماده وردپرسی 2 الی 3 روزه ، سایت های شرکتی یک هفته ای ، سایت تک صفحه ای یا رزومه ای 1 الی 2 روزه و به ازای هر تغییرات یا ورودی اطلاعات برای هربار یک روز مجزا ، بیشتر زمان می برد.

    مهمترین عامل برای راه اندازی سایت دامنه و هاست است. تیم طراح سایت ما کار طراحی را به صورت آنلاین و در هاست پلتفرم بوی برای شما انجام می دهند و در هر مرحله می توانید کارهای انجام شده را مشاهده کنید.

    پس از اتمام کار و تایید نهایی کارفرما ، دامنه و هاست یا از طرف کارفرما تهیه شده و طراحان سایت را منتقل می کنند و یا با تایید کارفرما و با مشخصات او دامنه و هاست از طرف پلتفرم بوی خریداری شده و سایت انتقال داده می شود. لازم به ذکر است هزینه هاست و دامنه بر عهده کارفرماست و در صورتی که وی بخواهد پلتفرم بوی آنها را خریداری کند ، هزینه ای بابت این مسله نیز دریافت می شود.

    به میزانی که سایت شما با کاربران تعامل داشته باشد نیازتان به کدنویسی مجزا بیشتر است و این به این معناست که نیاز به یک سایت اختصاصی دارید . اما اگر سایت شما شامل یک فروشگاه اینترنتی کامل ، سیستم ثبت نام ، ایمیل مارکتینگ ، گالری ، خبرنامه و غیره ... باشد با یک سایت آماده هم می توانید آن را راه اندازی کنید.

    معمولا هزینه سایت های اختصاصی زیاد است و کسانی به دنبال اینگونه سایت ها می روند که طراحی آن با سایت های آماده با CMS هایی نظیر وردپرس و جوملا بسیار سخت باشند.در ایران معمولا 80 درصد سایت های طراحی شده با سایت های آماده و سیستم های مدیریت محتوایی نظیر وردپرس و جوملا هستند.

    ورودی همه ی محتوا بر عهده طراح سایت نیست اما در هنگام طراحی معمولا یک سری ورودی اطلاعات پایه نیاز است که طراح در هنگام ساخت صفحات وارد می کند. پلتفرم بوی هیچ اصراری بر وارد کردن اطلاعات لورم ایپسوم یا نوشته های SAMPLE ندارد. و سایت نهایی را با اطلاعات موردتایید کارفرما تحویل می دهد.

    دیگر اطلاعات از جمله مقاله نویسی ، درباره شرکت ، دیتا اینتری وکامرس فروشگاه و غیره جز کار طراحی محسوب نمی شوند ، اما با توافق هزینه و برآمد زمان می توانید آنها را به سفارش پروژه خود اضافه کنید.

    اگر سایت شما جز سفارش های صفر تا صد کدنویسی شده اختصاصی نباشد بله . معمولا سایت های کدنویسی شده فقط برنامه نویس آن اطلاع دارد که چه تغییراتی چگونه قابل انجام است ولی سایت های آماده که با وردپرس معمولا طراحی شده باشند به راحتی و با اندکی آموزش و پرسش و پاسخ قابل تغییر هستند.

    هم بله و هم خیر . نماد الکترونیکی بیشتر برای سایت های فروشگاهی است اما در صورتی که کارفرما نیاز داشته باشد روال انجام این کار را می تواند بر عهده طراحان سایت بگذارد. لازم به ذکر است مراحل دریافت به طور کامل با مشخصات کارفرما انجام می شود.

    پشتیبانی شامل هزینه می شود. و بله در صورتی که پشتیبانی خود را تمدید کنید این مسله شامل به روز رسانی می گردد. لازم به ذکر است این مسله زمانی آغاز می شود که طراحی نهایی پس از تایید کارفرما به اتمام رسیده باشد.

    ما از وردپرس استفاده می کنیم. اما ممکن است خواسته شما سیستم مدیریت محتوای دیگری باشد که می توانید در هنگام سفارش مطرح نمایید. به طور کلی ما از هر تکنولوژی می توانیم استفاده کنیم اما پیش فرض وردپرس مدنظرمان است.

    قلب ❤️ تپنده وب ایران اینجاست !