کامپایلر آنلاین کد پایتون !
به سادگی یک کیک خوردن 🥧 کد بزنید و اجرا کنید.
کامپایلر با مفسر (پایتون) چیست؟
برای شروع برنامه نویسی خود ابتدا باید بدانید که کامپایلرها چیست. کامپایلرها نرمافزار رایانهای هستند که کد منبع سطح بالا شما را به دستورالعملهای اجرایی در سطح ماشین متشکل از 0 و 1 تبدیل میکنند که توسط رایانه قابل درک است.
کامپایلرهایی مثل پلتی پای کدهای سطح بالا را خط به خط اسکن می کنند و انواع مختلفی از خطاهای موجود در کد را در خط فرمان نشان می دهند.
ابزار پلتی پای یک IDE حرفه ای است که به شما امکانات کافی برای کامپایل، آزمایش و اجرای برنامه های پایتون به صورت آنلاین را می دهد.
روش استفاده از کامپایلر️
- برای اجرای کد از کلید Ctrl +Enter استفاده کنید.
- برای ایجاد یک خط جدیدتر از کلید Ctrl + V استفاده کنید.
- برای رفتن به یک خط خاص از کلید Ctrl + G استفاده کنید.
- برای جستجو کردن از کلید Ctrl + F استفاده کنید.
- برای جستجو و جایگزینی عبارات از کلید Ctrl + H استفاده کنید.
- برای مشاهده لیست متدها از کلید Ctrl + I استفاده کنید.
- برای حذف کامل خط فعلی از کلید Ctrl + X استفاده کنید.
- برای کامنت کردن خط فعلی از کلید Ctrl + / استفاده کنید.
- برای انتخاب کردن خط فعلی از کلید Ctrl + L استفاده کنید.
- برای نوشتن کروشه {} از کلید SHIFT+ { استفاده کنید.
** پس از وارد کردن کد با استفاده از کلید ترکیبی یا دکمه احرا کد خود را اجرا کنید.
سورس کد ماشین حساب با پایتون
# تابع جمع دو عدد def add(x, y): return x + y # تابع تفریحی که دو عدد را از هم کم میکند def subtract(x, y): return x - y # تابع ضرب دو عدد def multiply(x, y): return x * y # تابع تقسیم دو عدد def divide(x, y): return x / y # چاپ منوی کاربری print("انتخاب عملیات.") print("1.جمع") print("2.کم") print("3.ضرب") print("4.تقسیم") # دریافت ورودی از کاربر choice = input("انتخاب عملیات (1/2/3/4):") num1 = float(input("عدد اول: ")) num2 = float(input("عدد دوم: ")) # بررسی انتخاب کاربر و اجرای تابع مربوطه if choice == '1': print(num1,"+",num2,"=", add(num1,num2)) elif choice == '2': print(num1,"-",num2,"=", subtract(num1,num2)) elif choice == '3': print(num1,"*",num2,"=", multiply(num1,num2)) elif choice == '4': print(num1,"/",num2,"=", divide(num1,num2)) else: print("ورودی نامعتبر")
بیشتر درباره زبان پایتون
زبان برنامهنویسی پایتون یک زبان برنامهنویسی شیءگرا، تفسیری، سطح بالا، و همه منظوره است که خیدو فان روسوم آن را طراحی کردهاست، و اولین بار در سال ۱۹۹۱ منتشر شدهاست. پایتون به دلیل خوانایی بالای کد، سادگی یادگیری، و داشتن کتابخانههای گسترده، یکی از محبوبترین زبانهای برنامهنویسی در جهان است.
ابزارهای کد بیشتر
موسیقی برای هنگام برنامه نویسی
موسیقی بی کلام برنامه نویسی
هنگام برنامه نویسی برای تمرکز بیشتر میتوانید به یک موسیقی مناسب گوش کنید.
پیگیری مشکلات
ابزارهای پلتفرم بوی همواره تلاش می کنند تا یک ابزار بی عیب و نقض باشند و از هرگونه اشتباه و یا مشکلات فنی جلوگیری کنند.
حال چنانچه مشکلی در این بخش برای شما رخ داده می توانید ، با پر کردن این فرم مشکل خود را مطرح کنید تا در اسرع وقت برای رفع و پیگیری این مسله با شما ارتباط برقرار کنیم.
ابزارهای بیشتر
کلیه ابزارهای وب سایت پلتفرم بوی مرتبا به روز رسانی شده و کاملا به زبان فارسی هستند. همچنین در هر بخش راهنمای نحوه استفاده برای راحتی استفاده شما کاربران قرار داده شده است.
این ابزار را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید